Lax med Spenatris


Foto: Mia

Ca 524 kcal/port

3 dl ris
1 zucchini
ca 160 g bladspenat
2 msk olja
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
4 laxbitar/kotletter (500g)

Koka riset.
Skölj och hacka zucchinin. Stek den med 1 msk olja, tillsätt spenaten och låt allt fräsa en stund. Krydda med lite salt och svartpeppar. Blanda eventuellt ihop spenat/zucchini fräset med riset.
Stek laxen i 1 msk olja, krydda med salt och peppar.

Recept lagat av Mia

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: