Tikka masala kyckling

Foto: Martina

Ca 570 kcal/port med ris
Ca 348 kcal/port utan ris

4 port

1 msk olja
500 g kycklingfilé
2 röda paprikor
1 gul lök
1 burk tikka masala (jag hade denna burken)

3 dl okokt ris
1 tsk gurkmeja
salt

Gör så här:
Koka riset enligt anvisning med gurkmejan.
Skär kycklingen i strimlor likaså paprikan och löken i skivor.
Fräs kyckling, löken och paprikan i oljan några minuter.
Häll på tikka masala såsen och koka tills kycklingen är klar.

Servera med riset.

Recept lagat av Martina

Kommentar:

Martina: Mums detta var verkligen gott och smakrikt. Väldigt enkelt och smidigt med lite hjälp av halvfabrikat.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: