Kycklingpasta med Indiska dofter

Foto: Martina

Ca 402 kcal/port

4 port

280 g okokt fullkorns tagliatelle
300 g strimlad kycklingfilé
1 msk smör
1 röd paprika, strimlad
1 purjolök, strimlad
1 tsk garam masala
1 tsk gurkmeja
1 tsk salt
1 dl matlagningsyoghurt
4 msk matlagningsyoghurt

Gör så här:
Koka pastan enligt anvisning.
Bryn kycklingen i smöret, tillsätt paprikan och purjolöken och fräs med tills kycklingen är klar.
Tillsätt salt, gurkmeja och garam masala och rör ihop.
Blanda i 1 dl yoghurt och blanda runt tills allt är blandat.
Häll av vattnet på pastan och blanda ihop med kycklingen.
Servera med en msk matlagningsyoghurt på varje tallrik.

Recept lagat av Martina

Kommentar:Martina: Garam masala är en krydda jag aldrig testat innan. Var en smakrik mat och sambon som inte är jätteförtjust i kyckling åt med god aptit. Vi vuxna tog i lite sambal oelek i våran portion.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: