Spenatsoppa med ägghalva

Foto: Martina

Ca 155 kcal/port

4 port

1 liter vatten
2 grönsaksbuljongtärningar
450 g fryst hackad spenat
3 msk vetemjöl
1 dl matlagningsgrädde
salt och peppar

4 st kokta ägg

Gör så här:
Koka upp vattnet med buljongen.
Häll i den frysta spenaten och koka några minuter så att all spenat har lösts upp.
Tillsätt 3 msk vetemjöl som du rett ut i vatten och låt soppan koka minst 5 minuter.
Smaka av med salt och peppar och häll i grädden.
Servera med ägghalvorna.

Recept lagat av Martina

Kommentar:

Martina: Spenat är något jag alltid gillat i alla dess former. När dottern fick reda på vilken mat det skulle bli utbrast hon ”jippie min favorit soppa” tätt följt med ”mamma du är fantastiskt som alltid lagar mat ”🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: