Grekisk lax


Foto: Pia

456 kcal/port (med potatis)

4 port

400g laxfile
citronpeppar
1 msk smör
8 potatisar
2 tomater örtsalt
2 dl grekisk yoghurt
100 g fetaost (den fetare sorten)
peppar, basilika
 
Skala och klyfta potatisen. Lägg den på bakplåtspapper och krydda med salt och peppar.
Sätt in i ugnen på 225 grader.
Dela tomaterna och beströ dem med örtsalt. Sätt in i ungnen när potatisen är halvfärdig.
Mosa fetaosten och rör ihop den med yoghurten. Peppra och smaka av med basilika.
Krydda laxen med citronpeppar och stek den i smöret.
Servera gärna en fräch sallad till.

Recept lagat av Pia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: