Fransk vitlöksfisk


Foto: Martina

ca 360 kcal/port med potatis
ca 238 kcal utan potatis och bladspenat

100 g bladspenat är 18 kcal

4 port

500 g sej
4 msk flytande smör
1 msk vatten
1 msk citron
1/2 dl ströbröd
1/2 dl persilja
2 klyftor vitlök
1/2 tsk salt

8 potatisar
bladspenat

Gör så här:

Sätt ugnen på 225 grader. Blanda ihop flytande smör, ströbröd, persilja, salt och pressad vitlök.
Lägg fisken i en ugnsform och bred över ströbrödsblandningen. Tillaga i mitten av ugnen i 20-25 minuter.

Servera med lite stekt bladspenat och potatis

Recept lagat av Martina

Kommentar:
Martina: Mums denna fisken är ju bara hur god som helst. Lagade denna åt skolbarnen i skolan när vi gjorde ett skolarbete och all fisk gick åt och många av barnen tog dubbel portion.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: