En ny vecka

Hoppas att ni har det bra där ute!
Nu har vi hållt igång denna blogg några veckor och fått ihop veckomatsedlar varje vecka. Hoppas att vi kunnat inspirera er med många utav våra recept. Vi har även lagt in en del recept då och då men vår förhoppning är att vi kan utöka det med mer recept utöver veckomatsedlarna så det blir lite roligare för er att besöka vår blogg. Vi har som mål att testa alla recept innan vi lägger ut dem så att vi med gott samvete kan skriva ut att receptet är bra.

Som ni kanske har märkt har vi tagit bort anmälan till veckomatsedel via mail då vi istället valt att lägga ut veckomatsedeln i pdf form i bloggen. Under varje veckomatsedel ligger en länk ni kan klicka in på så kan ni skriva ut hela veckomatsedeln.

   

Annonser

19 Responses to En ny vecka

 1. Cina skriver:

  TACK och toppen !!! Ska man maila recept eller skriva dem här ifall man vill bidra ?

 2. Susanne Cederborg skriver:

  Toppen att kunna få en matlista på mailen så man kan variera sig lite med maten. ett extra stort + att det redan är pointsberäknade rätter. Ett stort TACK för det.

 3. Kristina skriver:

  Heja heja!!:) Underbart tjejer! Vilken fantastisk meny ni har åstadkommit!! Bravo!! Det tackar jag enormt mycket för! Alla recept verkar toppen och ska prova några av dem redan till helgen!:) Tack!!

 4. K skriver:

  Vad kul med lite inspiration och massa nya maträtter. Ska nog minsann använda mig av ett och annat här ifrån. Skulle ni inte kunna kategorisera maträtterna efter PP-värde med? Det skulle iaf jag uppskatta.

 5. Cilla skriver:

  Hej!
  Instämmer med ovanstående. Även om det är roligt att vara kreativ i köket och hitta nya matlösningar och goda recept så är det ibland skönt att slippa tänka själv. Om det skulle vara så att jag har något att bidra med – hur gör jag då?

 6. Åsa Lundgreb skriver:

  Härliga, goda recept och väldigt generöst att ni delar med er. Inspirationen tryter ju ganska ofta när man ska hitta på vardagsmat som alla i familjen ska kunna äta. TACK!!

  Vill gärna ha matsedeln skickad via mail till min mailadress.

 7. frujansson skriver:

  Vilken härlig blogg ni har startat! Länkar till er från min blogg, hoppas det är okej?

 8. Kai skriver:

  Bra initiativ! Kan behöva inspiration till god och nyttig mat 🙂 Tack

 9. Innerjoin skriver:

  Supera med en blogg för inspiration (den tryter ju ibland…)
  Undrar bara om tillbehören är medräknade i ProPointsen, tex. creme fraichen till Fullkornspajen och riset till den Provencalska kycklingen…?

  • enlttarevecka skriver:

   Hej. Ja alla tillbehör som står i recepten är medräknade i propointsantalet/port (om det inte står annat). Så vill man inte ha creme fraichen får man räkna bort dem. Och det vi skriver är i okokt mängd, ibland kan det vara kokt mängd, men då står det också mer i recepen.

 10. Karin skriver:

  Vilken superbra blogg detta är! Har redan provat ost och skinkpajen, lyxiga skinka och lövbiff m krämig pasta. Alla var väldigt goda men bäst var lövbiffen. Den kommer göras fler gånger!

 11. Lotta Holmqvist skriver:

  Hej..
  Jättebra sida-verkligen- att använda när man blir less
  på det man har..
  Hur funkar det med att få veta propointsen?
  den här sidan kommer jag att rekomendera=)

  • enlttarevecka skriver:

   Hejsan! Kul att du gillar sidan, från början hade vi ute propoints men tyvärr får vi ej göra det eftersom viktväktarna ej godkände det så tyvärr får ni nöja er med kalorierna, alla recepten som läggs ut i veckomatsedlarna är max 13 pp.

 12. Mimsan skriver:

  Tacofisken var inte så dum,
  den kan man nog variera i oändlighet beroende på hur stark/mild man vill att den ska vara.
  Har en portion med till lunch idag på jobbet 🙂

  Påsk kycklingen däremot åkte vi på magsjuka direkt efter så tyvärr kommer nog det dröja några år innan jag vågar mig på någon maträtt med påskmust i nästa gång…

  Tycker att det är konstigt att VV inte tillåter att ni skriver ut PP,
  det finns så många andra bloggar som gör det utan att det uppmärksammas.

  Keep up the good work!
  Jag återkommer.
  Kram//Mimsan (Mariah)

  • enlttarevecka skriver:

   aj då inte så kul att ryka på maginfluensa direkt efter en lagad rätt. Men håller med tacofisken är hur god som helst o här blir det sällan matlåda efter den rätten.
   Vi tycker också det är jättetråkigt att inte få använda pp, men vi ville fråga först så det inte skulle bli några strul sen ju mer recept vi får in i bloggen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: