Enkel pasta carbonara

ca 360 kcal/portion

4 port

500g färsk pasta
2 pkt bacon
1 pkt creme fraiché max 15%
2 klyftor vitlök
2 krm caynnepeppar
0,5 krm paprika pulver
salt och peppar

Gör så här:

  1. Koka upp vatten till pastan, men vänta med att koka pastan.
    Stek baconen till önskad krispighet, blir godast om de är riktigt krispiga eftersom de ska blandas med fraichen.
  2. Lägg i pastan i vattnet enligt förpackningen. Koka färdigt och häll av vattnet. Låt pastan ligga kvar i kastrullen.
  3. Häll inte av allt fett från baconen, men lite annars blir det för mycket fett.
  4. Koka upp fraichen med bacon, pressad vitlök och ha i övriga kryddor. Men smaka av efter tycke och smak.
  5. Häll över fraichen med baconet på pastan och servera!!

Recept lagat av Therese

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: