Färskostfylld laxfilé

Foto: Mia

480 kcal/portion med potatis

4 Portioner

  • 4 bitar laxfilé (à 125g)
  • 250 g keso mini
  • 100g philadelphiaost 12%
  • 2 tsk rapsolja
  • 1 st zucchini
  • 1 st paprika röd
  • salt och vitpeppar malen

Tillbehör: 8 st potatisar

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Smörj en ugnssäker form och lägg i laxen. Skär ett snitt i laxen.
  2. Blanda samman keso, philadelphiaost, salt och peppar. Fyll skårorna med ostblandningen och bre resten av blandningen ovanpå.
  3. Skär zucchini och paprika i mindre bitar. Lägg grönsakerna runt om laxen. Stek i ugnen i ca 20 minuter.
  4. Servera med kokt potatis eller pressad potatis.

Recept lagat av Erica

Kommentar:

Tina: En snabblagad och smidig rätt. Testade att ta i lite chili och lime krydda. Så kan tänka mig att den blir ännu godare om man tar keso med smak eller frskost med någon god smak.

Mia: Jag älskar lax och denna rätten var god. Nästa gång ska jag ha fetaost istället för jag kan tänka mig att blir snäppet vassare då. Lillen åt upp en hel bit lax själv, så den var uppskattad av honom med. 🙂

Annonser

2 Responses to Färskostfylld laxfilé

  1. Carina skriver:

    Ska man räkna ut pro pointsen själv. ?

    mvh Carina

    • enlttarevecka skriver:

      För tillfället måste ni tyvärr göra det. Vi väntar på svar från viktväktarna ifall vi får lägga ut propoints,då vi är lite osäkra ifall vi får göra det, om vi får klartecken kommer alla recepten vara med pp, annars får det helt enkelt bli en lättare vecka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: