Turkisk yoghurt

Foto: Tina

Inlagt av Tina: På kvällar blir jag oftast sugen på något gott. En frukt är ju perfekt men ibland blir en frukt tråkigt. Då är grönsaker med dip perfekt. Grönsakerna kan man ju variera men varför inte testa färsk blomkål, broccoli, paprika, gurka, morot. Ja listan kan göras lång, bara din fantasi som sätter gränser. Istället för gräddfil så testa turkisk yoghurt 3,5% som endast har 69 kcal/dl. Smakar jättegott och nu för tiden använder jag yoghurten jämt till dip. Man kan även använda den i matlagningen och kalla såser.

Dip kan man ju också variera efter smak och man behöver ju inte köpa färdiga dip blandningar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: