Paprika Fisk

Foto: Tina

528 kcal/port med potatis

4 portioner

  • 600 g Fiskfilé (ex torsk, hoki, sej)
  • 1 msk Olja
  • 1 röd Paprika
  • 1 gul Paprika
  • 1 Purjolök
  • 1 Fiskbuljong
  • 2 dl Lätt Creme fraiché
  • 2,5 dl Matlagningsgrädde max 15%
  • Salt
  • Citronpeppar

Tillbehör:

  • 800g Potatis
  • 4 Rivna Morötter

Gör så här:

  1. Strimla purjolök och skär paprikan i mindre bitar.
  2. Fräs Paprika och purjolök i oljan i en kastrull
  3. Rör ner Creme fraiché, grädde och buljongtärning, låt koka upp.
  4. Skär fisken i mindre bitar och lägg i såsen.
  5. Låt sjuda i 15-20 minuter
  6. Servera med kokt potatis och rivna morötter.

Recept lagat av Tina

Kommentarer:

Tina: Denna fiskrätten är både god och enkel att laga. Båda barnen åt stora portioner och länsade tallrikarna.

Mia: Ja denna rätt var enkel och god, kryddade lite extra med citronpeppar vilket förhöjde smaken ytterligare. Men, det blev väldigt mycket mat. Så denna rätt passar till en dag då man är riktigt hungrig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: